2007. július 27.

Öklend és Leokádia

Összeülnek tizenketten (ketten a kistanácsból, négyen a hatvanak tanácsából, három a kislány, plusz a kreatívok), sus-kus, hogy: ciklusmíting, flipcsárt, márka, logó, brand, trend (trand?), fókuszcsoport, redizájn, üttős, penge, alkímia, így forr és buzog a kreofil, ebből lesz a cserebogár (és/vagy a tücsök).
Mi tudjuk, hogy nekik mi kell, hiába, hogy most még nem értékelik, még nem tudják, hogy ez nekik mennyire tetszik majd, a Mester is megmutatta nekünk, csatoljuk le egyik sarunkat, egyébként is, ez az Ő töke!, kövessük!, kerül, amibe kerül, legfeljebb neked nem fizetünk, hehe.
Aztán ha már mindenkinek borsózik a háta a sok lekerekített sarkú kék tónusba állított lekerekített sarkú narancs keretbe foglalt lekerekített sarkú, piktogrammal töltött zöld tónuskockától, majd átugrunk a letisztultra, onnan egy szökkenés a jópofán médiahekknek álcázott anticucc, mi ilyen viccesek vagyunk, a tréningen is annyiszor eljátszottuk. Vazze, te se jácd itt az eszed, végül is ezért kapod a zsét, nem? (nem kapod? jó, majd beszéljünk!)